Akatherm


Raster  Liste Raster  Liste 

Akatherm

Akatherm heeft een compleet pakket producten voor de industrie: leidingsystemen, flow- en afsluitertechnologie.

De basis voor het huidige aanbod voor industrie is de in het verleden opgedane kennis en ervaring op het gebied van apparatenbouw. Alle artikelen zijn direct uit voorraad Akatherm leverbaar vanuit het logistieke centrum in Nederland. 

Akatherm kunststof leidingsystemen

Akatherm ontwikkelt, produceert en verkoopt haar gespecialiseerde afvoersystemen wereldwijd en is verantwoordelijk voor de verkoop, service en advies met betrekking tot Aliaxis-producten in Nederland.

Akatherm richtt zich op drie gebieden:

  • Bouw: Leidingsystemen en sanitairsystemen voor de woning- en utiliteitsbouw.
  • Industrie: Procesleidingsystemen in PVC-U, PVC-C, PP-H, PE en PVDF en leidingsystemen voor perslucht en koeling.
  • Infra: Verbindingstechniek en fittingen voor PE drukleidingen, lijnafwatering en buitenriolering.

Akatherm BV is onderdeel van de Aliaxis groep, een toonaangevende en mondiale producent van kunststof leidingsystemen voor de Bouw, Industrie en Infra. Aliaxis telt meer dan 15.000 werknemers en is gevestigd in 40 landen met ruim 100 bedrijven. Naast onze traditionele markten in Europa en Noord-Amerika, zijn ze actief in Zuid-Amerika, Australië, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. Optimaal presteren Een enorm breed pakket aan kunststof leidingsystemen en toebehoren. Ruim 27.000 kwaliteitsartikelen, altijd op voorraad in Nederland. Op tijd geleverd, met snelle service voor advies en instructie. En alles tegen de best mogelijke prijs. Het kan, als je je processen tot in detail hebt geoptimaliseerd. En dat heeft Akathem. Ze werken extreem efficiënt en ze concentreren zich uitsluitend op de dingen die belangrijk zijn voor de klant. Innovatieve producten waar u kwaliteit mee kunt maken. Tegen lage kosten. Tijdige levering vanuit een constant gevulde voorraad in het Nederlandse logistieke centrum van Akatherm.