Camozzi


Raster  Liste Raster  Liste 

Camozzi

Camozzi biedt een compleet assortiment actuatoren met minicilinders en ISO-profielcilinders. Innovatieve opties omvatten compacte cilinders, roestvrijstalen constructie geleide cilinders, staafloze cilinders, roterende aandrijvingen, producten geïntegreerd met positietransducers en producten voor hantering.

Het assortiment wordt gecompleteerd met sensoren, geleiders, remmen, stangsloten, schokdempers, bevestigingsaccessoires en alle tools die u nodig hebt om een ​​pneumatisch circuit te optimaliseren.

De Camozzi Multi-technologie

Door een multi-technologiebenadering te volgen, is Camozzi in staat om elke individuele toepassing te analyseren en oplossingen te ontwikkelen op basis van het selecteren van de meest geschikte pneumatische, elektrische of proportionele technologie.

Deze analyse is gebaseerd op ongeëvenaarde expertise in product- en technologiespecificaties en een grondig inzicht in de functionele kenmerken van de specifieke toepassingen.

Pneumatiek

Ervaring en betrouwbaarheid
De mogelijkheid om de betrouwbaarheid van kleppen, actuatoren en pneumatische componenten te combineren met precisiecontrole gegarandeerd door regelaars en proportionele kleppen.

De snelheid en precisie in de positionering van elektromechanische cilinders en assen, waardoor elke beweging wordt geoptimaliseerd met de prestaties die nodig zijn voor elke specifieke toepassing.

Deze capaciteiten vormen de kern van het concurrentievoordeel dat Camozzi Automation zijn klanten kan bieden.

Proportioneel

Kwaliteit en precisie
De oplossingen van Camozzi voor de regeling van de bediening en het beheer van verschillende soorten vloeistoffen omvatten lineaire actuatoren en grijpers, kleppen en magneetventielen, plus componenten voor luchtbehandeling, verbindingselementen en vacuümsystemen.

Voortdurende R&D in mechatronische oplossingen heeft geleid tot de integratie van sensoren en diagnosesystemen die informatie over de bedrijfsparameters van het systeem kunnen verwerken.

Electrisch

Snelheid en flexibiliteit
De divisie C_Electrics ontwikkelt oplossingen die elektromechanische cilinders en assen met hulpmotoren en aandrijvingen omvatten.

Met een uitgebreid assortiment accessoires kunnen C_Electrics-producten worden gecombineerd in verschillende configuraties die gebruikers de grootst mogelijke flexibiliteit bieden.

Om de installatie en het onderhoudsgemak te vereenvoudigen, heeft Camozzi Qset ontwikkeld.

Qset is een uiterst intuïtieve en efficiënte configuratiesoftware voor elektromechanische cilinders en assen, waarmee de ideale oplossing voor de klant kan worden geïdentificeerd op basis van de specifieke vereisten van de toepassing op het gebied van belasting, snelheid en versnelling.