Dinel


Raster  Liste Raster  Liste 

Dinel

Het bedrijf Dinel, s.r.o. werd opgericht in 1995, na transformatie van het kleine particuliere bedrijf, dat sinds 1991 capacitieve sensoren produceerde. Tegenwoordig is Dinel, s.r.o. een van de meest invloedrijke producenten van niveaumetingsystemen in Tsjechië met grote jaarlijkse omzetstijgingen en een sterk innovatief potentieel.

De Dinel niveaumeters en limietsensoren voldoen aan verschillende vereisten in een breed scala van industriële branches, bijv. agrarische technologie en voedingsindustrie, plastic materiaaltechnologie, chemische industrie, aardolie- en gasvulstations, in verwarming en waterverwerkingstechnologie, bouwmaterialenverwerkingstechnologie, verpakkingstechnologie, in transportvoertuigen, enz. Daarnaast worden de Dinel voedingen, regeleenheden en controllers zeer vaak gebruikt in verschillende regel- en meetsystemen.

Dankzij flexibele productie en logistiek zijn ze goed in staat om een ​​product te leveren die volledig aan uw eisen voldoen met behoud van goede voorwaarden en prijzen. Wij helpen u graag met de keuze van de beste meetmethode en het juiste apparaat. Al de Dinel producten voldoen aan de vereisten van Europese richtlijnen en normen.

Dinel geeft 3 jaar garantie op al haar producten.