FRANK


Raster  Liste Raster  Liste 

FRANK 

FRANK Leidingsystemen voor standaard of speciale toepassingen: op basis van ervaring levert FRANK de perfecte oplossing van kunststof.

FRANK is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van leidingsystemen, kleppen / verdeelstukken, halffabrikaten, betonbeschermingsplaten, geotechnische materialen en speciale oplossingen op maat gemaakt van thermoplasten.

Het deel van FRANK welke Ebora voert zijn de Afsluiters, drukhoud en drukreduceerventielen en rotameter vlotterdoorstroom flowmeters.

Kunststof fittingen zijn een onmisbaar onderdeel van waterbehandeling, milieutechnologie, chemie, farmacie, de voedingsindustrie en de productie van halfgeleiders:
Ze zorgen voor een gerichte distributie van de mediastroom in leidingsystemen. Druk en debiet worden geregeld en bedrijfsomstandigheden kunnen worden gemeten. Kunststof fittingen zijn bijzonder duurzaam en bestand tegen agressieve media.

Met het gevarieerde assortiment van FRANK bieden ze talloze oplossingen. Of het nu gaat om afsluiten, meten, regelen of speciale montage: bij FRANK krijgt u alle componenten uit één hand. Inclusief gedetailleerd advies van onze experts.

FRANK heeft de juiste oplossing voor uw toepassing!