WIKA


Raster  Liste Raster  Liste 

WIKA

WIKA is wereldwijd marktleider op het gebied van druksensoren, temperatuursensoren, niveausensoren, kracht- en debietmeting.
Tevens is WIKA marktleider op het gebied van kalibratie

Druk-, temperatuur- en niveaumeetoplossingen van WIKA zijn componenten die in de bedrijfsprocessen van onze klanten geïntegreerd zijn.

Daarom beschouwen wij onszelf niet alleen als leveranciers van meetcomponenten, maar eerder als deskundig partner die uitgebreide oplossingen aanbiedt in nauwe samenwerking met onze klanten - op maat gemaakte en nauwkeurig ontworpen producten voor de exacte vereisten.

WIKA druksensoren

WIKA biedt een volledig assortiment elektronische, mechatronische en mechanische drukmeetinstrumenten voor de meting van overdruk, absolute druk en drukverschil. Deze zijn verkrijgbaar in de meetbereiken 0 ... 0,6 mbar tot 0 ... 15.000 bar.

WIKA exploiteert een professionele vulfaciliteit voor scheidingsmembranen, bemand met ervaren technici die elke druktransmitter op de wereldberoemde WIKA scheidingsmembranen monteert. Emerson, Yokogawa, Honeywell, E&H, Siemens, ABB, Vega zijn slechts een paar van de toonaangevende transmitterfabrikanten waarmee WIKA samenwerkt om met behulp van haar interne software te voldoen aan klanttoepassingen voor membraanafdichtingen.

Temperatuurmeting

Het productassortiment van WIKA bestaat o.a. uit elektrische, mechatronische en mechanische temperatuurmeetinstrumenten. Er kan een uitgebreide reeks standaardproducten en speciale instrumentontwerpen worden aangeboden om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Niveaumeting

WIKA beschikt over een uitgebreide reeks niveaumeetinstrumenten voor temperaturen tot 450 °C, dichtheden van 400 kg/m³ en drukken tot 500 bar. Klantspecifieke speciale ontwerpen vullen ons aanbod aan.

Krachtmeting

Met krachttransducers van WIKA richt u zich op kwaliteit, ervaring en competentie - en ook op individuele oplossingen. Wij bieden u ook de vrije keuze uit alle voornaamste technologieën afkomstig uit een enkele bron: hydraulische krachtmeting, spanningsmeters en innovatieve krachtmeting met behulp van dunfilmtechnologie.

Debietmeting

Meetflenzen, meterruns, stroomkoppen, Venturi-buizen, pitotbuizen en vernauwde openingen maken deel uit van ons assortiment primaire debietelementen. Met ons uitgebreide productaanbod kunnen wij vrijwel alle industriële toepassingen bedienen. Om aan uw specifieke behoeften te voldoen kunnen op maat gemaakte oplossingen worden ontwikkeld.

WIKA kalibratie

De hoogste precisie voor elke behoefte. WIKA biedt een breed productassortiment kalibratie-instrumenten voor fysieke meeteenheden voor druk en temperatuur, en voor elektrische grootheden. Een groot aantal specifieke patenten zorgen voor ongeëvenaarde prestatiekenmerken met veel van onze kalibratie-instrumenten.

WIKA beschikt over een complete druk- en temperatuurkalibratiefaciliteit voor duizenden certificaten per jaar. We bieden eveneens een volledige reparatieservice van manometers tot scheidingsmembraan (chemical seal), met behulp van WIKA's eigen kalibratieapparatuur.