Sifonpijp met spansok, O


Manometer Sifon "Varkensstaart"

Materialen: RVS en Staal Procesaansluiting: G1/2" buitendraad - Spansok G 1/2" Laseind - Spansok G 1/2" "varkensstaart" DIN16282, Form C en Form D

Syphons worden gebruikt om de manometer te beschermen tegen het effect van hete drukmedia zoals stoom en ook om het effect van snelle drukstoten te verminderen. Met de sifon kan zich condens vormen en worden verzameld in de sifon, waardoor wordt voorkomen dat de hete media (hete dampen, niet alleen stoom) in direct contact komen met de manometer of druksensor. De Sifon wordt ook gebruikt als vorstbescherming bij gebruik met de juiste vulvloeistoffen.

De "varkensstaart" wordt normaal gebruikt voor verticale installaties.

De standaard syphons zijn ontworpen, geproduceerd en getest volgens DIN 16282. De standaard pijpafmeting is Ø 20 x 2,6 mm. 1/2 "pijp (Ø 21,3 mm) andere afmetingen zijn ook beschikbaar. Deze types hebben bijvoorbeeld een standaard pijpafmeting van Ø 21,3 x 3,2 mm - met schroefdraadbuisverbindingen in plaats van lasfittingen .

De max. toelaatbare (werk) druk (PS) van de sifon is standaard 160 bar (2.321 psi), maar hangt af van de wanddikte van de gebruikte buizen.

Spezifikationen

Principe
Betrieb
medium
Werkstoff Edelstahl
Nennweite 1/2"
Prozes Anschluss Gewinde G"
Werkingswijze
Marken Ebora
Hygienisch
Mehr Info oder einen Angebot des produkts

© 2012-2019 Ebora Process Automation ist ein Warenzeichen von Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Niederlande - info@ebora.nl